Marknad och samhälle
ISBN9789171509246
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareCharles Lindblom
Publiceringsår2003-10-01
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor280
SpråkSvenska

Inbunden • 2003-10-01

Marknad och samhälle

av Charles Lindblom

 • ISBN: 9789171509246
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2003-10-01
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 280
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Josephine F
  159 kr

  Bra skick

 • Agnes T
  159 kr

  Bra skick

Om Marknad och samhälle

Boken Marknad och samhälle släpptes år 2003 och är skriven av Charles Lindblom.

Den består av 280 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Marknad och samhälle begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 100 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Även om få, om ens några, idag vill helt avskaffa marknadssystemet, är debatten livlig om i vilken utsträckning vi kan och bör låta marknader prägla olika delar av samhällslivet. Och i den debatten är bedömningen av marknaders fördelar och nackdelar ofta helt förutsägbar. Vill man ha mer marknad betonas gärna fördelarna, vill man ha mindre framhålls lika envist nack delarna. Av entusiaster och skeptiker - också och inte minst bland forskarna - blir vi oftast serverade uttalat partiska versioner av marknads systemets funktionssätt. Är detta ofrånkomligt? Kan marknadssystemet i stället värderas "rättvist" så att både för- och nackdelar framstår tydligt? Den välkände amerikanske ekonomen och statsvetaren Charles Lindblom har i Marknad och samhälle gjort ett heroiskt försök till en sådan analys. I en påfallande välskriven framställning, praktiskt taget helt utan ekonomisk eller annan samhällsvetenskaplig jargong, ger han de nyanserade svar på de stora frågorna kring marknader och marknaders roll i samhället som ett mer än halvsekellångt forskarliv har fört honom till.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 100 kr
 Letar efter nypriser..