Marknad och politik : åttonde upplagan
ISBN9789185695997
Upplaga8
FormatHäftad
Publiceringsår2009-01-26
FörlagStudieförbundet Näringsliv och Samhälle
Antal sidor464
SpråkSvenska

Häftad • 2009-01-26

Marknad och politik : åttonde upplagan

 • ISBN: 9789185695997
 • Upplaga: 8
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-01-26
 • Förlag: Studieförbundet Näringsliv och Samhälle
 • Antal sidor: 464
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 6 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ludvig A
  138 kr

  Bra skick

 • Fredrik B
  159 kr

  Bra skick

 • Josephine F
  159 kr

  Ny

 • Micaela A
  159 kr

  Bra skick

 • Sara W
  159 kr

  Ny

 • Mimmi N
  159 kr

  Ny

Om Marknad och politik : åttonde upplagan

Boken Marknad och politik : åttonde upplagan släpptes år 2009.

Den består av 464 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studieförbundet Näringsliv och Samhälle.

Köp Marknad och politik : åttonde upplagan begagnad från en av 6 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 138 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Villkoren för den svenska ekonomiska politiken förändras snabbt. Efter tio goda år drabbades Sverige av den internationella finanskrisen och den med denna sammanhängande konjunkturnedgången. De goda åren, som till synes gjort landet väl rustat att möta de nya prövningarna, var resultatet av omfattande åtgärder efter krisåren i början av 1990-talet. Näringslivet har omstrukturerats. Regleringar och subventionssystem har avvecklats, marknader har öppnats för konkurrens och skattesystemet har förändrats. Stabiliseringspolitiken har lagts om. Med EU-medlemskapet har den svenska ekonomin och dess institutioner integrerats i Europas. Allt detta lade grunden till en period av god tillväxt. Utmaningarna för framtiden är många och inte enbart beroende av konjunkturernas växlingar. Hur ska Sverige möta den globala konkurrensen, klimathotet, den ökade andelen åldringar och de många andra svåra uppgifter vi står inför? Marknad och politik ger en heltäckande bild av de viktigaste frågeställningarna i svensk ekonomi under 2000-talets första decennium. Den åttonde upplagan innehåller ett nyskrivet kapitel om de finansiella marknaderna som ger perspektiv på den internationella finansiella krisen. Boken lämpar sig också väl för alla som söker en djupare förståelse av den svenska ekonomins och den ekonomiska politikens problem och valmöjligheter. Den kan läsas fristående, men är även avsedd att vara en modern grundbok i nationalekonomi för universitet och högskolor. Förutom redaktörerna medverkar: Lars Bergman, Karolina Ekholm, Klas Eklund, Joakim Gullstrand, Magnus Henrekson, Bertil Holmlund, Lars Nyberg, Karin Olofsdotter, Mats Persson, Bo Sandelin, Lennart Schön, Arvid Wallgren, Staffan Viotti, Pehr Wissén och Maria Vredin Johansson. Åttonde upplagan. Nionde upplagan utkommer i slutet av januari 2011.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 138 kr
 Letar efter nypriser..