Marknad och myndighet : förvaltningsrätt i ett näringsrättsligt perspektiv
ISBN9789139207269
Upplaga3
FormatHäftad
FörfattareErik Nerep
Publiceringsår2014-11-21
FörlagNorstedts Juridik
Antal sidor154
SpråkSvenska

Häftad • 2014-11-21

Marknad och myndighet : förvaltningsrätt i ett näringsrättsligt perspektiv

av Erik Nerep

 • ISBN: 9789139207269
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2014-11-21
 • Förlag: Norstedts Juridik
 • Antal sidor: 154
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Michel R
  209 kr

  Ny

Om Marknad och myndighet : förvaltningsrätt i ett näringsrättsligt perspektiv

Boken Marknad och myndighet : förvaltningsrätt i ett näringsrättsligt perspektiv släpptes år 2014 och är skriven av Erik Nerep.

Den består av 154 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Juridik.

Köp Marknad och myndighet : förvaltningsrätt i ett näringsrättsligt perspektiv begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 150 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Förvaltningsrätt var förr något i hög grad nationellt men stora förändringar har kommit till stånd genom europeiseringen av svensk rätt. Idag är Europadomstolen, med Europakonventionen (egendomsskydd, krav på domstolsprövning, proportionalitet, etc.), och EU-domstolen, med EU-rätten (allmänna rättsprinciper och direktiv som styr hur olika lagar måste utformas) konkreta maktfaktorer i svensk rätt. Utvecklingen har inneburit en allt större samordning på europeisk nivå inom många områden (tullar, konkurrensrätt, mobiltelefoni, kapitalmarknad, etc.), något som i sin tur påverkat vår egen förvaltningsrätt. I Marknad & Myndighet knyts förvaltningsrätt och näringsrätt samman. Vad frågan än gäller en gigantisk affär på den finansiella marknaden eller äggproduktion hos en enskild näringsidkare uppkommer en mängd frågor om vilken förvaltning som berörda parter kan förvänta sig.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 150 kr
 Letar efter nypriser..