Mänskligt - Psykologi 1 och 2a
ISBN9789152325827
FormatFlexband
FörfattareKatri Cronlund, Gabriella Bernerson
Publiceringsår2017-05-30
FörlagSanoma utbildning
Antal sidor408
SpråkSvenska

Flexband • 2017-05-30

Mänskligt - Psykologi 1 och 2a

av Katri Cronlund och Gabriella Bernerson

 • ISBN: 9789152325827
 • Format: Flexband
 • Publiceringsår: 2017-05-30
 • Förlag: Sanoma utbildning
 • Antal sidor: 408
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 6 säljare -22% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Felix L
  174 kr

  Bra skick

 • Marija A
  280 kr

  Ny

 • Moa K
  434 kr

  Ny

 • Fadumo M
  459 kr

  Bra skick

 • Fadumo M
  459 kr

  Bra skick

 • Wisam M
  509 kr

  Ny

Om Mänskligt - Psykologi 1 och 2a

Boken Mänskligt - Psykologi 1 och 2a släpptes år 2017 och är skriven av Katri Cronlund och Gabriella Bernerson.

Den består av 408 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Sanoma utbildning.

Köp Mänskligt - Psykologi 1 och 2a begagnad från en av 6 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 129 kr (22%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Mänskligt - Psykologi 1 och 2a vill hjälpa eleverna till större förståelse för sig själva och andra samt ge möjlighet att se människan i ett helhetsperspektiv. Därför visar boken på sambanden och sätter in teorier och kunskaper i sammanhang som är relevanta i vår samtid. Till stöd för förståelsen finns både modeller och bilder. Boken vill väcka elevernas nyfikenhet och har tagit med nutida forskning och nya kunskapsfält. Psykologin och dess innehåll är historiska produkter. Eleverna ges möjlighet att förstå teorier utifrån den tid då de växte fram. Ur innehållet: Psykologi 1: Människan i fokus - psykologin blir vetenskap, Människan som informationsbehandlare - kognitionspsykologi, Människan som biologisk varelse - biologisk psykologi, Människan som social varelse - socialpsykologi, Människan i harmoni - självbilder och identitet, Människan under påfrestning - stress och kriser. Psykologi 2: Psykologin i samhället, Människans olika personligheter, Människan i ständig utveckling, Människan i psykisk ohälsa, Den kulturella och mediala människan, Forskning och vetenskap inom psykologin. Boken är avsedd för studerande som läser psykologikurserna 1 eller 2a på gymnasienivå.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 459 kr   Spara 22% mot nypris
Ny 588 kr