Många möjliga metoder
ISBN9789144074221
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAnn-Mari Sellerberg-Persson
Publiceringsår2011-10-24
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor305
SpråkSvenska

Häftad • 2011-10-24

Många möjliga metoder

av Ann-Mari Sellerberg-Persson

 • ISBN: 9789144074221
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-10-24
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 305
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

349 kr

Ej tillgänglig

389 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -61% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sonja S
  194 kr

  Ny

 • Mia A
  209 kr

  Ny

Om Många möjliga metoder

Boken Många möjliga metoder släpptes år 2011 och är skriven av Ann-Mari Sellerberg-Persson.

Den består av 305 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Många möjliga metoder begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 214 kr (61%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Samhällsvetenskaplig metod ger ofta vissa bestämda associationer. Många tänker ganska omedelbart på intervjuer eller på olika kvantitativa metoder. I denna bok presenterar författarna många möjliga metoder, varav långtifrån alla brukar finnas med i standardintroduktioner till samhällsvetenskaplig metod. Ett syfte med boken är att visa på den variationsbredd som faktiskt finns inom samhällsvetenskaplig forskning. Målet har varit att beskriva kreativa metoder som inte används i så stor utsträckning, men som har visat sig vara mycket användbara för vissa studiesyften, och dessutom att redogöra för några av de vanligaste och mest använda metoderna inom samhällsvetenskap. Författarna visar också hur fruktbart det kan vara att kombinera olika metoder. Boken vänder sig till studenter i samhällsvetenskapliga ämnen, men bör också intressera forskare som arbetar med samhällsvetenskapliga forskningsprojekt.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 135 kr   Spara 61% mot nypris
 Letar efter nypriser..