Makt, mening, motstånd - litteraturundervisningens dilemman och möjligheter
ISBN9789147093366
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2009-08-26
FörlagLiber AB
Antal sidor192
SpråkSvenska

Häftad • 2009-08-26

Makt, mening, motstånd - litteraturundervisningens dilemman och möjligheter

 • ISBN: 9789147093366
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-08-26
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 192
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Lisa G
  278 kr

  Bra skick

Om Makt, mening, motstånd - litteraturundervisningens dilemman och möjligheter

Boken Makt, mening, motstånd - litteraturundervisningens dilemman och möjligheter släpptes år 2009.

Den består av 192 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Makt, mening, motstånd - litteraturundervisningens dilemman och möjligheter begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 278 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I boken möter du fyra forskares perspektiv på elevers litteraturläsning och skrivutveckling. Här diskuteras svenskämnets djupare mening, litteraturens värde och de grundläggande frågorna om varför lärare och elever ska läsa tillsammans och hur de läser. Genom att analysera grundläggande mönster i växelspelet mellan lärare, elever och stoff visar författarna hur val av innehåll och undervisningsstrategi skapar olika förutsättningar för elevernas meningsskapande och för deras språk- och kunskapsutveckling. Läs mer Författarna problematiserar de didaktiska beslut och val som lärare gör för att försöka förstå de maktförhållanden som påverkar lärandet. De analyserar de motståndsstrategier som utspelar sig när försöken till meningsskapande handlingar inte når fram till eleverna. Boken vänder sig till lärarstuderande, verksamma lärare och till lärarutbildare. Om författarna Författarna Lotta Bergman, Eva Hultin, Gunilla Molloy och Stefan Lundström är forskare i pedagogik och svenska med didaktisk inriktning. De har många års erfarenhet som svensklärare på högstadiet och gymnasiet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 278 kr