M2000 Compact : marknadsföring faktabok
ISBN9789147096060
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareJan-Olof Andersson, Rolf Jansson, Nils Nilsson, Anders Pihlsgård
FörlagLiber AB
Antal sidor272
SpråkSvenska

Häftad

M2000 Compact : marknadsföring faktabok

av Jan-Olof Andersson, Rolf Jansson, Nils Nilsson och Anders Pihlsgård

 • ISBN: 9789147096060
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 272
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sara H
  109 kr

  Bra skick

 • Renato A
  309 kr

  Ny

Om M2000 Compact : marknadsföring faktabok

Boken M2000 Compact : marknadsföring faktabok är skriven av Jan-Olof Andersson, Rolf Jansson, Nils Nilsson och Anders Pihlsgård.

Den består av 272 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp M2000 Compact : marknadsföring faktabok begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Konkret och aktiverande! Genom spännande och aktuella exempel ger M2000 Compact läsaren konkreta tips på hur marknadsföringsarbetet kan bedrivas i olika slags företag. M2000 Compact har nominerats i tävlingen Svenska Publishing-Priset i kategorin bästa läromedel. M2000 Compact kommer under 2017 ersättas av M3000 Marknadsföring. Läs mer Utmärkande drag - Konkret och aktiverande innehåll - En rikt illustrerad layout - Spännande och aktuella exempel ger läsaren handfasta råd och tips om hur marknadsföringen kan bedrivas - Ett framtids- och processorienterad läromedel - Stort urval övningar av olika slag finns i uppgiftsboken Marknadsföringen är i stark förändring med kraftigt ändrade förutsättningar på 2000-talet. Allt mer krävande kunder, ökande global konkurrens etc. gör marknadsföringen allt viktigare för företagets överlevnad. Relationsmarknadsföring, som var en ny konkurrensfaktor för några år sedan, är idag en nödvändig ingrediens i marknadsföringsarbetet. M2000 Compact nalkas marknadsföringen på ett praktiskt och handlingsinriktat sätt samt integrerar kunskaperna och skapar en handlingsförmåga för kreativ problemlösning. Läromedlet är: - kund- och relationsorienterat - processorienterat - verklighetsbaserat - affärsorienterat - framtidsinriktat M2000 Compact består av faktabok och problembok samt en lärarhandledning inkl. lösningar och cd (lösningarna säljs även separat). Problemboken innehåller uppgifter av olika slag och på olika nivåer, fördjupningsuppgifter, praktikfall och projektförslag. Lärarhandledning Lärarhandledningen innehåller: - Planering och metodiska tips - Genomgångar för varje kapitel av fakta och övningar - OH-bilder i pdf-format men också som PowerPoint-presentationer - Lösningar till uppgifterna i Problemboken - Provuppgifter med lösningar (i såväl pdf som Word). Målgrupp M2000 Compact är avsett att användas på gymnasiet, komvux och i annan grundläggande utbildning i marknadsföring, även företagsinternt och vid självstudier. Faktaboken kan med fördel även läsas separat. M2000 Compact finns inläst hos Inläsningstjänst. Om författarna Fyra välrenommerade författare! Jan-Olof Andersson är lärare och konsult i ekonomiska ämnen och är medförfattare till bl.a. E2000 Företagsekonomi och H2000 Handel. Anders Pihlsgård arbetar som företagskonsult och ekonomilärare på gymnasieskolan och är medförfattare till bl.a. E2000 Light och i H2000-serien. Rolf Jansson är koncernchef i Cordovan Group. Nils Nilsson är lärare och vice rektor vid Högskolan i Kalmar.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 109 kr
 Letar efter nypriser..