Los Angeles : Utgrävning av framtiden
ISBN9789179241094
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareMike Davis
Publiceringsår1998-10-01
FörlagArkiv förlag & tidskrift
Antal sidor413
SpråkSvenska

Inbunden • 1998-10-01

Los Angeles : Utgrävning av framtiden

av Mike Davis

 • ISBN: 9789179241094
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 1998-10-01
 • Förlag: Arkiv förlag & tidskrift
 • Antal sidor: 413
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 2 säljare -55% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Cristhian M
  158 kr

  Bra skick

 • Emilie E
  159 kr

  Bra skick

Om Los Angeles : Utgrävning av framtiden

Boken Los Angeles : Utgrävning av framtiden släpptes år 1998 och är skriven av Mike Davis.

Den består av 413 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Arkiv förlag & tidskrift.

Köp Los Angeles : Utgrävning av framtiden begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 122 kr (55%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Ingen världsstad har blivit mer älskad och mer hatad än Los Angeles. Entusiasterna hävdar att den har allt. Belackarna ser den som en ständigt solbelyst avstjälpningsplats där människor förruttnar utan att märka det. För Mike Davis, författaren till denna intensiva, stilistiskt säkra och vittomspännande socialhistoriska skildring, är Los Angeles både utopi och dystopi, både drömfabrik och mardröm. Det är staden där de sista, unika Joshua-träden röjs undan för att bereda plats åt nya mönsterförorter och där de rika upprättat en egen poliskår som bekämpar gatugängen med vapen värdiga en mindre armé. Davis avslöjar dunkla kapitel i Los Angeles historia och dissekerar fastighetsspekulationen och narkotikaekonomin. Vi får reda på vilka som har makt och hur de behåller den, vi får en inblick i invandrarnas utsatthet, gängens brutalitet, de stora upploppen 1992, medelklassens privatiseringssträvanden och nya perspektiv på stadens viktiga kulturhistoriska roll. Davis skildring av Los Angeles är en både spännande och skrämmande utgrävning av vår möjliga framtid.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 99 kr   Spara 55% mot nypris
Ny från 221 kr