Logistikens grunder
ISBN9789144081298
Upplaga3
FormatDanskt band
FörfattareJohan Woxenius, Kent Lumsden, Gunnar Stefansson
Publiceringsår2012-07-13
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor816
SpråkSvenska

Danskt band • 2012-07-13

Logistikens grunder

av Johan Woxenius, Kent Lumsden och Gunnar Stefansson

 • ISBN: 9789144081298
 • Upplaga: 3
 • Format: Danskt band
 • Publiceringsår: 2012-07-13
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 816
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Kevin R
  359 kr

  Bra skick

 • Johanna O
  684 kr

  Ny

Om Logistikens grunder

Boken Logistikens grunder släpptes år 2012 och är skriven av Johan Woxenius, Kent Lumsden och Gunnar Stefansson.

Den består av 816 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Logistikens grunder begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 359 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Logistikens grunder ger både introduktion och fördjupning till logistikämnet. Jämfört med andra logistikböcker ges ett större djup inom godstransporter och logistikens verktyg. I boken förklaras centrala begrepp inom området såsom inköp, produktion, lagring, tidskonkurrens, kapitalbindning, distribution, försörjningskedjor, nätverk, trafikslag och hållbarhet. Perspektivet växlar mellan tillverkningsindustri och handel, transportföretag och samhälle. Texten är bearbetad i sin helhet och upplagan har uppdaterad statistik, terminologi, bilder, referenser och trender. Logistiken grunder är lämplig för ingenjörs- och ekonomutbildningar på högskolenivå men riktar sig även till mer praktiska utbildningar och till yrkesverksamma. Ambitionen är att fjärde upplagan ska vara ett fortsatt bra verktyg för fostran av nya generationer av logistiker och som referensverk.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 359 kr