Logistik : läran om effektiva materialflöden
ISBN9789144041827
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattarePatrik Jonsson, Stig-Arne Mattsson
Publiceringsår2005-02-28
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor548
SpråkSvenska

Häftad • 2005-02-28

Logistik : läran om effektiva materialflöden

av Patrik Jonsson och Stig-Arne Mattsson

 • ISBN: 9789144041827
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2005-02-28
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 548
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Joel S
  239 kr

  Ny

 • Carolina E
  239 kr

  Bra skick

 • Jesper Å
  259 kr

  Bra skick

Om Logistik : läran om effektiva materialflöden

Boken Logistik : läran om effektiva materialflöden släpptes år 2005 och är skriven av Patrik Jonsson och Stig-Arne Mattsson.

Den består av 548 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Logistik : läran om effektiva materialflöden begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 239 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna grundläggande lärobok tar ett helhetsgrepp på ämnes området logistik. Den förklarar logistikens spelregler och hur effektiva och miljövänliga materialflöden i försörjningskedjor påverkar företagets konkurrenskraft. Strategier, metoder och informationssystem för inköp, materialförsörjning, produktion och distribution, liksom materialhantering och godstransporter, behandlas. Bokens innehåll kan direkt överföras i praktisk tillämpning. Den innehåller avsnitt om praktiska hjälpmedel för logistikutveckling. Förklarande räkneexempel och flera praktikfall finns i anslutning till teoridelarna. Varje kapitel avslutas med diskussionsfrågor och kapitel med räkneuppgifter avslutas också med räkneuppgifter med full ständiga lösningar. Boken är anpassad för grundläggande logistikutbildningar, både vid högskolor och universitet, och för yrkes- och vidareutbildning. Till boken hör praktikfallet Verktygsdistributören där bokens olika delar används för att analysera och förbättra ett företags logistik upplägg.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 239 kr
 Letar efter nypriser..