Livscykelanalys - - en metod för miljöbedömning av produkter och tjänster
ISBN9789144024479
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2002-11-29
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor227
SpråkSvenska

Häftad • 2002-11-29

Livscykelanalys - - en metod för miljöbedömning av produkter och tjänster

 • ISBN: 9789144024479
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2002-11-29
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 227
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

408 kr

Ej tillgänglig

529 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -49% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Marina Y
  209 kr

  Ny

Om Livscykelanalys - - en metod för miljöbedömning av produkter och tjänster

Boken Livscykelanalys - - en metod för miljöbedömning av produkter och tjänster släpptes år 2002.

Den består av 227 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Livscykelanalys - - en metod för miljöbedömning av produkter och tjänster begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 199 kr (49%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I den här boken avser vi att sprida kunskap om livscykelanalys (LCA) för att livscykeltänkandet skall få större tillämpning inom olika verksamhetsområden. Boken kan användas som utbildningsmaterial och som en praktisk guide för dem som utför och granskar livscykelanalyser.Boken är avsedd för utbildning av ingenjörer och miljövetare och för personer som vill fördjupa sig i livscykelanalysens metodik, till exempel produktutvecklare och miljöansvariga på företag. För att kunna tillgodogöra sig innehållet krävs inga förkunskaper om LCA.Boken inleds med att mänsklig miljöpåverkan sätts i relation till människans historiska utveckling. Behovet av metoder för att bedöma miljöpåverkan belyses och utvecklingen av LCA samt dess för- och nackdelar diskuteras. Metodiken enligt ISO 14 040 beskrivs liksom hur resultaten tolkas och rapporteras. De olika momenten som ingår i en LCA exemplifieras med ett flertal räkneövningar. Boken fungerar som ett praktiskt uppslagsverk vid granskning och utförande av livscykelanalyser då den innehåller datatabeller och referenser till ytterligare information.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 209 kr   Spara 49% mot nypris
 Letar efter nypriser..