Livet måste ha mening : Erfarenheter i koncentrationslägren - Logoterapins
ISBN9789127112599
Upplaga3
FormatHäftad
Publiceringsår2006-07-26
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor155
SpråkSvenska

Häftad • 2006-07-26

Livet måste ha mening : Erfarenheter i koncentrationslägren - Logoterapins

 • ISBN: 9789127112599
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2006-07-26
 • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
 • Antal sidor: 155
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -52% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sirin K
  139 kr

  Ny

Om Livet måste ha mening : Erfarenheter i koncentrationslägren - Logoterapins

Boken Livet måste ha mening : Erfarenheter i koncentrationslägren - Logoterapins släpptes år 2006.

Den består av 155 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp Livet måste ha mening : Erfarenheter i koncentrationslägren - Logoterapins begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 150 kr (52%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vilka är de faktorer som inverkar på en människas förmåga att klara av kriser och svåra levnadsförhållanden? Vad är det som gör att vissa överlever med en bibehållen, och ibland även fördjupad, känsla av meningsfullhet?Viktor Frankl (1905–1997), en av psykologins stora pionjärer, har sysslat med dessa frågor under större delen av sitt liv. I denna klassiker ges en inblick i hur hans teorier växer fram under åren som fånge i olika koncentrationsläger under andra världskriget. Livet måste ha mening är såld i 9 miljoner exemplar världen över! Intresset för den existentiella psykologin ökar stadigt, och de frågor den ställer blir alltmer uppmärksammade i olika utbildningar inom vård och omsorg. Översättning Margareta Edgardh Viktor E. Frankl var elev till både Sigmund Freud och Alfred Adler, men han gick snart sin egen väg och kom att bli ett av världens ledande namn inom psykologin. Han grundade en egen terapiform (logoterapi).

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 139 kr   Spara 52% mot nypris
Ny 289 kr