Litteraturens historia i världen
ISBN9789118838620
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareIngemar Algulin, Bernt Olsson, Johan Sahlin
Publiceringsår1990-05-31
FörlagNorstedts Förlagsgrupp
Antal sidor630
SpråkSvenska

Inbunden • 1990-05-31

Litteraturens historia i världen

av Ingemar Algulin, Bernt Olsson och Johan Sahlin

 • ISBN: 9789118838620
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 1990-05-31
 • Förlag: Norstedts Förlagsgrupp
 • Antal sidor: 630
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ingela S
  159 kr

  Bra skick

Om Litteraturens historia i världen

Boken Litteraturens historia i världen släpptes år 1990 och är skriven av Ingemar Algulin, Bernt Olsson och Johan Sahlin.

Den består av 630 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Norstedts Förlagsgrupp.

Köp Litteraturens historia i världen begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Litteraturens historia i världen är en koncentrerad framställning av litteraturensutveckling, från forntidens litterära former till dagens genre och medieöverskridande litteratur i en global och transnationell tid. Tyngdpunkten ligger på den västerländska litteraturen, men utblickarna i världen är många. Litteraturens historia i världen gavs ut första gången 1990. Bernt Olsson och Ingemar Algulin gjorde med detta verk en stor insats för litteraturundervisningen i Sverige och boken har under många år varit ryggraden i litteraturvetenskapliga kurser på universitet och högskolor. Från och med den sjätte omarbetade och utökade upplagan har boken reviderats av Johan Sahlin som också är författare till de nyskrivna partierna. I denna sjunde upplaga har ytterligare tillägg och revideringar gjorts. Denna upplaga innehåller också en uppdaterad bibliografi samt omfattandesak-, verk- och personregister.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr