Lissabonfördraget : konsoliderad version av EU:s fördrag
ISBN9789185695669
Upplaga1
FormatPocket
Publiceringsår2008-02-22
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor376
SpråkSvenska

Pocket • 2008-02-22

Lissabonfördraget : konsoliderad version av EU:s fördrag

 • ISBN: 9789185695669
 • Upplaga: 1
 • Format: Pocket
 • Publiceringsår: 2008-02-22
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 376
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Alexandra R
  109 kr

  Ny

Om Lissabonfördraget : konsoliderad version av EU:s fördrag

Boken Lissabonfördraget : konsoliderad version av EU:s fördrag släpptes år 2008.

Den består av 376 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Lissabonfördraget : konsoliderad version av EU:s fördrag begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 109 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Lissabonfördraget talar om hur EU och EG-fördraget ska ändras för att möta framtidens utmaningar. Det ersätter inte tidigare EU-fördrag, utan innebär ändringar på olika områden. Fördraget kan träda i kraft tidigast under 2009. I denna utgåva har bestämmelserna och instruktionerna i Lissabonfördraget inarbetats i de nuvarande fördragen för att visa hur Fördraget om Europeiska unionen och Fördraget om Europeiska unionens funktionssätt (tidigare EG-fördraget) kommer att se ut om Lissabonfördraget träder i kraft. Syftet är att ge en mer lättfattlig och överskådlig bild av Lissabonfördragets innehåll än den officiella versionen. Med hjälp av marginalkommentarer och ett praktiskt sakregister utgör utgåvan ett viktigt redskap för den som vill veta mer om det nya fördraget och hur det påverkar EU:s framtida arbete. 375 s. Pocket

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 109 kr
 Letar efter nypriser..