Linjär algebra med geometri
ISBN9789144009728
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareLennart Andersson, Anders Grennberg, Torbjörn Hedberg, Lars-Erik Persson
Publiceringsår1999-09-02
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor487
SpråkSvenska

Häftad • 1999-09-02

Linjär algebra med geometri

av Lennart Andersson, Anders Grennberg, Torbjörn Hedberg och Lars-Erik Persson

 • ISBN: 9789144009728
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1999-09-02
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 487
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anna L
  159 kr

  Bra skick

 • Lena J
  259 kr

  Bra skick

 • Fredrik E
  359 kr

  Bra skick

Om Linjär algebra med geometri

Boken Linjär algebra med geometri släpptes år 1999 och är skriven av Lennart Andersson, Anders Grennberg, Torbjörn Hedberg och Lars-Erik Persson.

Den består av 487 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Linjär algebra med geometri begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken inleds med ett fylligt kapitel som behandlar geometriska vektorer, linjer och plan samt andragradskurvor. De följande avsnitten, som behandlar matriser, linjära avbildningar, linjära ekvationssystem, determinanter samt egenvärden och egenvektorer, bygger i hög grad på detta första kapitel. Begrepp och satser illustreras och troliggörs så långt som möjligt med geometriska tolkningar. Två avslutande och helt nyskrivna kapitel behandlar basbyten, diagonalisering och kvadratiska former samt ger en inledning till den abstrakta teorin för vektorrum. Boken behandlar även vissa numeriska metoder och ger en introduktion till singulärvärdesuppdelning (SVD) och pseudoinverser.Boken är försedd med ett stort antal lösta exempel och övningsuppgifter. Många av exemplen är hämtade från områden där linjär algebra kommer till konkret användning. Boken vänder sig främst till studerande under första året på civilingenjörs- och högskoleingenjörsutbildningar.Författarna, som alla undervisar eller har undervisat vid Luleå tekniska universitet, har lång erfarenhet av matematikundervisning och har medverkat som författare i andra läroböcker i matematik.Andra upplagan

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr