Libers språklåda i engelska 4-6 spel och lekar
ISBN9789147908387
FormatCD PC
Publiceringsår2011-10-01
FörlagLiber
Antal sidor1
SpråkSvenska

CD PC • 2011-10-01

Libers språklåda i engelska 4-6 spel och lekar

  • ISBN: 9789147908387
  • Format: CD PC
  • Publiceringsår: 2011-10-01
  • Förlag: Liber
  • Antal sidor: 1
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Libers språklåda i engelska 4-6 spel och lekar

Boken Libers språklåda i engelska 4-6 spel och lekar släpptes år 2011.

Den består av 1 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber.

Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Libers språklåda engelska 4-6 ger dig en mängd övningar som tränar hörförståelse på ett lekfullt, omväxlande och effektivt sätt. Läs mer Libers språklåda i engelska består av cd-skivor. Materialet på dessa cd-skivor är tänkt som kompletterande läromedel i årskurserna 4-6, oavsett vilket huvudläromedel som används. I LIBERS SPRÅKLÅDA I ENGELSKA finns ett rikhaltigt och varierat material. Läraren väljer just det som hen finner bäst och mest lämpat med hänsyn till elevernas behov, intresse och färdighetsnivå. Träna hörförståelse! LYSSNA & FÖRSTÅ / LISTEN AND UNDERSTAND - Språklådan Listen and understand tränar just hörförståelsen i engelska. - Språklådan innehåller 49 hörövningar med tillhörande uppgifter. Eleverna tränar på att lyssna till engelska i olika situationer och med varierat innehåll t.ex. dialoger, nyhetsreportage, sånger och hörföljetonger. - Inspelningarna är gjorda i London av professionella skådespelare. - Hörövningarna är uppdelade i tre olika nivåer (Level 1, 2 och 3). Det är bara att välja det som passar för aktuell elevgrupp. - Texterna är noga utvalda att passa just årskurserna 4-6. För innehåll: se smakprovet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Inga priser hittades på denna bok