Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila
ISBN9789127090231
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareGertrud Roxendal, Agneta Winberg
Publiceringsår2002-07-12
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor256
SpråkSvenska

Inbunden • 2002-07-12

Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila

av Gertrud Roxendal och Agneta Winberg

 • ISBN: 9789127090231
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2002-07-12
 • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
 • Antal sidor: 256
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Alexandra N
  179 kr

  Ny

Om Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila

Boken Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila släpptes år 2002 och är skriven av Gertrud Roxendal och Agneta Winberg.

Den består av 256 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp Levande människa : basal kroppskännedom för rörelse och vila begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 179 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Basal Kroppskännedom är en rörelsemetod som har utvecklats av sjukgymnaster i Norden. Övningarna syftar till att ge individen en fördjupad kontakt med sig själv och sina kroppsliga upplevelser. Balanserad hållning, mental närvaro och frihet i andning och rörelser är centrala begrepp. Genom regelbunden träning utvecklas så småningom en ny syn på de egna hälsoresurserna och möjligheterna till förändring. Flera vetenskapliga studier har visat att övningarna ger god effekt vid många olika typer av besvär, bland annat vid långvariga smärtor och stressrelaterad sjukdom. Med Levande människa finns nu för första gången en presentation av denna behandlingsform som sedan länge är en integrerad del i såväl klinisk som förebyggande sjukgymnastik. Levande människa är ämnad att fungera som kurslitteratur på sjukgymnastutbildningarna samt i fortbildning av vårdpersonal. Men boken kräver egentligen inga förkunskaper, utan alla som är intresserade av kroppen och dess signaler kan ha glädje av att läsa den.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 179 kr