Lekens Möjligheter : Om Skapande Lekpedagogik I Förskola Och Skola
ISBN9789144613918
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareGunilla Lindqvist
Publiceringsår1998-02-11
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor172
SpråkSvenska

Häftad • 1998-02-11

Lekens Möjligheter : Om Skapande Lekpedagogik I Förskola Och Skola

av Gunilla Lindqvist

 • ISBN: 9789144613918
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1998-02-11
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 172
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sara K
  139 kr

  Bra skick

 • Yann N
  179 kr

  Bra skick

Om Lekens Möjligheter : Om Skapande Lekpedagogik I Förskola Och Skola

Boken Lekens Möjligheter : Om Skapande Lekpedagogik I Förskola Och Skola släpptes år 1998 och är skriven av Gunilla Lindqvist.

Den består av 172 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Lekens Möjligheter : Om Skapande Lekpedagogik I Förskola Och Skola begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 139 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den här boken handlar om ett gestaltande arbetssätt – en lekpedagogik – som engagerar både barn och personal. Genom att sätta de skapande ämnena i centrum och låta leken samspela med olika kulturformer skapar denna pedagogik nya möjligheter att utveckla lekens roll i förskola och skola.Författaren redogör för de grundläggande idéerna bakom ett lekpedagogiskt arbetssätt och ger mängder av inspirerande exempel på olika lekteman för förskolan och grundskolans lägre årskurser. Hon beskriver också utförligt hur synen på lek har förändrats genom åren.Boken är avsedd för grundutbildning och fortbildning av förskollärare, fritidspedagoger och grundskollärare.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 139 kr
 Letar efter nypriser..