Lekens flertydighet : om barns lek i en institutionaliserad barndom
ISBN9789147100132
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2011-08-19
FörlagLiber AB
Antal sidor198
SpråkSvenska

Häftad • 2011-08-19

Lekens flertydighet : om barns lek i en institutionaliserad barndom

 • ISBN: 9789147100132
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-08-19
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 198
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

393 kr

Ej tillgänglig

399 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -34% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Kajsa L
  259 kr

  Bra skick

 • Simon G
  259 kr

  Bra skick

Om Lekens flertydighet : om barns lek i en institutionaliserad barndom

Boken Lekens flertydighet : om barns lek i en institutionaliserad barndom släpptes år 2011.

Den består av 198 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Lekens flertydighet : om barns lek i en institutionaliserad barndom begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 134 kr (34%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I Lekens flertydighet lyfter Maria Øksnes fram nya perspektiv på barns lek. I boken diskuterar författaren rådande teman och diskurser som bestämmer hur vi tänker och agerar när det gäller barns lek i förskola, fritidshem och skola. Hon beskriver hur viktigt det är att barn får lov att bara vara barn delar av dagen och leka utan vuxnas förväntningar på att det ska komma ut någon form av lärande ur deras lek.Läs merFörfattaren vill också lyfta fram barnens egen upplevelse av sin lek och fritid i förskola och fritidshem. I dag finns mycket lite forskning som intresserar sig för vad leken faktiskt betyder för barnen. Mot bakgrund av den ”nya” barndomssociologin betraktas barn nu emellertid som sociala aktörer; som subjekt som kan bidra med sina egna erfarenheter och uppfattningar av sina liv, eftersom de konkret känner i sin egen kropp vad det innebär att vara barn, att leka och ha fritid.Boken riktar sig främst till blivande yrkesverksamma lärare på förskolenivå och fritidspedagoger.Om författarnaMaria Øksnes är själv förskollärare, men i dag verksam som forskare. Hon undervisar också blivande förskollärare vid DMM, Högskolan för förskollärarutbildning i Trondheim, Norge.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 259 kr   Spara 34% mot nypris
 Letar efter nypriser..