Lek på rätt väg? : på spaning efter leken
ISBN9789144106298
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareTorben Hangaard Rasmussen, Einar Sundsdal, Elin Eriksen Ødegaard
Publiceringsår2016-04-15
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor248
SpråkSvenska

Häftad • 2016-04-15

Lek på rätt väg? : på spaning efter leken

av Torben Hangaard Rasmussen, Einar Sundsdal och Elin Eriksen Ødegaard

 • ISBN: 9789144106298
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2016-04-15
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 248
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Amanda J
  309 kr

  Ny

Om Lek på rätt väg? : på spaning efter leken

Boken Lek på rätt väg? : på spaning efter leken släpptes år 2016 och är skriven av Torben Hangaard Rasmussen, Einar Sundsdal och Elin Eriksen Ødegaard.

Den består av 248 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Lek på rätt väg? : på spaning efter leken begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 309 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vad förstår vi av barns lek? Och vilka villkor har leken i dag? Det finns många olika uppfattningar om lekens roll och betydelse. En del håller fast vid lekens värde för barns utveckling och lärande medan andra intresserar sig mer för lekens värde i sig. I Lek på rätt väg? På spaning efter leken samlas några av Skandinaviens främsta lekforskare med syftet att visa lekens mångfald utifrån forskning och tradition. Författarna vill också inspirera blivande förskollärare till att bättre förstå lekens väsen och betydelse för barn, och tar bland annat upp lek och identitet, lek och etik, leksakernas möjligheter, lekens egenvärde, lekstämningar, förutsättningar för lek, rörelselek, könsperspektiv och lekens paradox. Samtliga bidrag är forskningsbaserade och visar hur det ser ut i dag. Lek på rätt väg? På spaning efter leken vänder sig framförallt till blivande förskollärare, men även yrkesverksamma ges här inspiration till nya tankar kring lekens betydelse i den praktiska vardagen.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 309 kr
 Letar efter nypriser..