Lek på allvar : en spännande utmaning
ISBN9789147105489
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2013-06-04
FörlagLiber AB
Antal sidor245
SpråkSvenska

Häftad • 2013-06-04

Lek på allvar : en spännande utmaning

 • ISBN: 9789147105489
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-06-04
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 245
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

447 kr

Ej tillgänglig

579 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -47% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Kajsa L
  239 kr

  Bra skick

 • Meliha Z
  239 kr

  Ny

Om Lek på allvar : en spännande utmaning

Boken Lek på allvar : en spännande utmaning släpptes år 2013.

Den består av 245 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Lek på allvar : en spännande utmaning begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 208 kr (47%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Huvudsyftet med denna bok är att de som arbetar med barn bör ta barns lek på allvar. Men leken är komplex och man behöver förhålla sig till den på flera olika sätt. I boken diskuteras lekens egenvärde för barn, varför lek är viktig och barns lek som centralt kunskapsområde för pedagogen, i relation till nyare synsätt på barn och barndom.Läs merFörskolan som arena för lärande fördjupas i ljuset av ett helhetsperspektiv på omsorg, lek och lärande i ett bildningsperspektiv. Detta skapar spännande utmaningar när det gäller grundsyn och hur man organiserar verksamheten. Boken riktar sig främst till blivande och yrkesverksamma förskollärare och fritidspedagoger.Om författarnaOle Fredrik Lillemyr är professor i pedagogik vid Dronning Mauds Minne, högskolan för förskollärarutbildning i Trondheim. Han har bedrivit skol- och förskoleforskning och undervisat i grundskola, högskola och vid universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 239 kr   Spara 47% mot nypris
 Letar efter nypriser..