Ledarskapets grunder : organisationens hjärna
ISBN9789144051611
Upplaga1
FormatFlexband
Publiceringsår2010-06-15
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor266
SpråkSvenska

Flexband • 2010-06-15

Ledarskapets grunder : organisationens hjärna

 • ISBN: 9789144051611
 • Upplaga: 1
 • Format: Flexband
 • Publiceringsår: 2010-06-15
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 266
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare -26% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Linnea N
  309 kr

  Bra skick

 • Nael N
  359 kr

  Ny

Om Ledarskapets grunder : organisationens hjärna

Boken Ledarskapets grunder : organisationens hjärna släpptes år 2010.

Den består av 266 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Ledarskapets grunder : organisationens hjärna begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 111 kr (26%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Ledarens förmåga att anpassa sitt ledarskap utifrån vad medarbetaren, gruppen, organisationen och situationen kräver blir allt viktigare i dagens arbetsliv. För att kunna situationsanpassa sitt ledarskap behöver ledaren ha kunskaper och färdigheter inom en rad olika områden som beskrivs i boken, nämligen motivation, kommunikation, konflikthantering, grupprocesser, organisation, mål och strategier. Ledarskapets grunder. Organisationens hjärna är en grundläggande bok om hur ledaren kan agera och arbeta med utgångspunkt från det situationsanpassade ledarskapet, för att få sina medarbetare att växa och utvecklas och därmed skapa en effektiv arbetsgrupp. Den pedagogiska utgångspunkten bygger på situationssynsättet där författaren beskriver hur kunskaperna inom de olika ledarskapsområdena kan användas för att analysera olika situationer och utveckla sitt personliga ledarskap. Boken kan användas som kurslitteratur vid högskole- och universitetsutbildningar med inriktning mot företagsekonomi, personal, ledarskap och organisation. Den är även intressant och lärorik att läsa för alla ledare och medarbetare inom den privata, offentliga och ideella sektorn.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 309 kr   Spara 26% mot nypris
Ny från 420 kr