Ledarskap i klassrummet
ISBN9789144048338
Upplaga2
FormatHäftad
FörfattareChrister Stensmo
Publiceringsår2008-06-09
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor263
SpråkSvenska

Häftad • 2008-06-09

Ledarskap i klassrummet

av Christer Stensmo

 • ISBN: 9789144048338
 • Upplaga: 2
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-06-09
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 263
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

333 kr

Ej tillgänglig

359 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare -70% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Linn F
  159 kr

  Bra skick

 • Henrik O
  159 kr

  Bra skick

 • Hanna R
  179 kr

  Ny

 • Josefin J
  239 kr

  Ny

Om Ledarskap i klassrummet

Boken Ledarskap i klassrummet släpptes år 2008 och är skriven av Christer Stensmo.

Den består av 263 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Ledarskap i klassrummet begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 233 kr (70%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Lärares ledarskap i klassrummet har som främsta mål att förmå eleverna att ägna den schemalagda tiden till arbete med olika former av uppgifter. Uppgifter som genomförs i en kontext som utgörs av skolans yttre, samhälleliga ramar och den inre, lokala skolkulturen. Lärarens uppgift är att ansvara och hantera:Planering - att reflektera över och utveckla en trygg och uppgiftsfokuserad klassrumsatmosfär.Kontroll - att förankra positiva regler och rutiner hos eleverna.Motivation - att göra eleverna målmedvetna och villiga att anstränga sig för att nå målen.Gruppering - att hantera gruppdynamik, normbildning och konflikter i klassen samt formering av arbetsgrupper.Individualisering - att anpassa verksamheterna till varje enskild elevs behov och förutsättningar.Denna reviderade upplaga har kompletterats inom områdena: ledarskapets kontext, särskilt lokala skolkulturer; konflikter och konflikthantering; kooperativt lärande samt gruppering och individualisering.Boken är främst avsedd för studenter på lärarutbildning, lärare i grund- och gymnasieskola samt fristående kurser i pedagogik och beteendevetenskapliga ämnen. Den passar också för blivande barn- och ungdomsledare, personalutbildare och ledare för andra pedagogiska verksamheter.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 100 kr   Spara 70% mot nypris
 Letar efter nypriser..