Ledarskap för kreativitet : att vistas i framtidens landskap
ISBN9789144032337
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareJan Rollof
Publiceringsår2004-06-16
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor148
SpråkSvenska

Häftad • 2004-06-16

Ledarskap för kreativitet : att vistas i framtidens landskap

av Jan Rollof

 • ISBN: 9789144032337
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2004-06-16
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 148
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Katarina S
  209 kr

  Bra skick

Om Ledarskap för kreativitet : att vistas i framtidens landskap

Boken Ledarskap för kreativitet : att vistas i framtidens landskap släpptes år 2004 och är skriven av Jan Rollof.

Den består av 148 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Ledarskap för kreativitet : att vistas i framtidens landskap begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Kombinationen av kreativitet och ledarskap är huvudtemat för den här boken. I kreativa och innovativa processer är de aktiva valen centrala. Idéer som väljs ut och realiseras formar framtiden och de mest genomtänkta valen ger därför störst framgång. En avgörande faktor för framgången är också intresset och beredskapen för nya idéer. Hur en sådan beredskap skapas i både teori och praktik diskuteras i boken. Ambitionen har inte varit att ge färdiga lösningar eller förslag utan att stimulera läsarna till enskilda reflektioner och gemensamma diskussioner. Boken vänder sig både till dig som är ledare och till dig som siktar på ledande roller i framtiden. Diskussionerna är också av intresse för dig med ansvar för organisations- och ledarutveckling. Idag kräver allt fler yrken ett stort mått av kreativitet; principerna som presenteras i boken är därför giltiga både inom offentlig verksamhet, näringsliv och kulturliv. Boken kan även ingå i kurser inom organisation och ledarskap vid universitet och högskolor.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 209 kr