Låt språket bära - genrepedagogik i praktiken
ISBN9789173828598
Upplaga3
FormatHäftad
Publiceringsår2012-04-07
FörlagHallgren & Fallgren
Antal sidor285
SpråkSvenska

Häftad • 2012-04-07

Låt språket bära - genrepedagogik i praktiken

 • ISBN: 9789173828598
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-04-07
 • Förlag: Hallgren & Fallgren
 • Antal sidor: 285
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Mia E
  349 kr

  Bra skick

Om Låt språket bära - genrepedagogik i praktiken

Boken Låt språket bära - genrepedagogik i praktiken släpptes år 2012.

Den består av 285 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Hallgren & Fallgren.

Köp Låt språket bära - genrepedagogik i praktiken begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 349 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I den nya samlade läroplanen, Lgr 11, ställs höga krav på genrekompetens i alla ämnen. Den här boken stödjer lärare i arbetet med genrer och bearbetning av text i alla ämnen samt fyller lärares behov av fördjupning i genrepedagogiken. Författarna beskriver hur man i den tydliga modell som genrepedagogiken bygger på stöttar alla elever i att kunna förstå språk och ämne via lek, samtal och interaktiva övningar. I centrum står såväl den funktionella grammatikens perspektiv på språk och lärande som lärarens arbete med att stötta eleverna i att förstå hur text skapas och byggs upp. Olika genrer lyfts fram genom beskrivningar av klassrumssituationer. Strukturer och språkliga drag som är viktiga att fästa fokus på i olika genrer diskuteras, liksom hur lärare kan gå tillväga för att bygga upp ett metaspråk i klassrummet, ett språk för att tala om språk. I boken ges även exempel på bedömning som en naturlig del av skolarbetet, och författarna resonerar kring hur elevers lärande kan gynnas genom samarbete mellan lärare med olika språk- och kulturkompetens. I denna femte upplaga har det tillhörande digitala materialet lagts på bokens webbplats, som man når via en kod på omslagets insida. Låt språket bära vänder sig främst till lärare i årskurs 1-6 men innehållet kan lätt anpassas till de senare årskurserna i grundskolan. Denna titel har tidigare givits ut av Hallgren & Fallgren men ingår numera i Studentlitteraturs sortiment.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 349 kr
 Letar efter nypriser..