Låt barnen filosofera - Det filosofiska samtalet i skolan
ISBN9789147052431
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2004-09-30
FörlagLiber AB
Antal sidor272
SpråkSvenska

Häftad • 2004-09-30

Låt barnen filosofera - Det filosofiska samtalet i skolan

 • ISBN: 9789147052431
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2004-09-30
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 272
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Emelie B
  149 kr

  Bra skick

Om Låt barnen filosofera - Det filosofiska samtalet i skolan

Boken Låt barnen filosofera - Det filosofiska samtalet i skolan släpptes år 2004.

Den består av 272 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Låt barnen filosofera - Det filosofiska samtalet i skolan begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 149 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Boken presenterar metoder och verktyg för att stötta barn i deras hantering av filosofiska spörsmål, och för att hjälpa dem att filosofera på egna villkor. Utgångspunkten är författarnas eget arbete med barn i skolan. Läs mer I boken får vi med konkreta och detaljerade beskrivningar bekanta oss med en grundläggande struktur för en lektion, som visar hur man kan gå till väga för att sätta i gång spännande filosofiska samtal i undervisningen. Här finns också en kort introduktion till området filosofi med barn, en liten översikt över internationell forskning samt en referenslista. Om författarna Beate Børresen är magister i idéhistoria och lektor vid Lärarhögskolan i Oslo. Bo Malmhester är lektor vid Högskolan i Oslo och lärare i svenska och filosofi på Vilunda gymnasium i Stockholm.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 149 kr