Läsningens psykologi och pedagogik
ISBN9789127419568
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2010-01-27
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor192
SpråkSvenska

Häftad • 2010-01-27

Läsningens psykologi och pedagogik

 • ISBN: 9789127419568
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2010-01-27
 • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
 • Antal sidor: 192
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Madeleine E
  449 kr

  Ny

Om Läsningens psykologi och pedagogik

Boken Läsningens psykologi och pedagogik släpptes år 2010.

Den består av 192 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp Läsningens psykologi och pedagogik begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 449 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Vad är läsning, vad krävs för att knäcka koden?Vilka olika stadier genomlöps på vägen mot flytande läsning?Ingvar Lundberg, vår främste läsforskare, ger en teoretisk grund och pedagogiska riktlinjer för såväl verksamma lärare som lärarstudenter.Boken ingår i Lärare Lär-serien som inspirerar, väcker debatt och för ut aktuell forskning inom pedagogik och lärande.Läsning är ett mångvetenskapligt fält där kunskaper utvecklade inom utvecklingspsykologi, kognitiv psykologi, neurobiologi, lingvistik och pedagogik måste samordnas. Här har vår nationellt främste läsforskare, professor Ingvar Lundberg, skrivit en systematisk bok som inrymmer hela området.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 449 kr
 Letar efter nypriser..