Läsning, skrivande, samtal : textarbete i svenska på gymnasiet
ISBN9789144068602
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareBirgitta Bommarco, Suzanne Parmenius Swärd
Publiceringsår2012-11-12
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor202
SpråkSvenska

Häftad • 2012-11-12

Läsning, skrivande, samtal : textarbete i svenska på gymnasiet

av Birgitta Bommarco och Suzanne Parmenius Swärd

 • ISBN: 9789144068602
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-11-12
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 202
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Amina E
  204 kr

  Ny

Om Läsning, skrivande, samtal : textarbete i svenska på gymnasiet

Boken Läsning, skrivande, samtal : textarbete i svenska på gymnasiet släpptes år 2012 och är skriven av Birgitta Bommarco och Suzanne Parmenius Swärd.

Den består av 202 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Läsning, skrivande, samtal : textarbete i svenska på gymnasiet begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 204 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Varje svensklärare har som sin uppgift att stödja och utveckla unga människors språk och genom läsning och samtal hjälpa till att vidga gränserna för deras omvärldsuppfattning. Det är en ansvarsfull uppgift som många gånger kan verka nästan omöjlig. I ämnesplanerna för gymnasieskolan ses arbetet med texter som det centrala i svenskämnet. Men vad innebär det att arbeta med texter? Hur kan man iscensätta aktiviteter som upplevs som meningsfulla, språkutvecklande, lustfyllda och kreativa och som samtidigt leder till kunskapsutveckling i språk och litteratur? I boken ger författarna en mängd förslag på undervisning som öppnar upp för litteraturläsning och samtal, de presenterar aktiviteter som utvecklar elevernas skrivande samt diskuterar frågor som rör respons och bedömning. Författarna anlägger ett dialogiskt och analytiskt perspektiv på lärande och språkutveckling och visar hur en genomtänkt teori kan ligga till grund för stimulerande undervisning. Den andra upplagan är uppdaterad med ytterligare aspekter på samtal om litteratur, vetenskapligt skrivande samt bedömning och betyg- sättning i svenskämnet. Läsning, skrivande, samtal inspirerar till förändring och utveckling av svenskundervisningen på gymnasiets studie- och yrkesförberedande program och vänder sig till såväl blivande som verksamma lärare i svenska.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 204 kr
 Letar efter nypriser..