Läraryrkets etik och värdepedagogiska praktik
ISBN9789147122462
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2017-08-08
FörlagLiber AB
Antal sidor200
SpråkSvenska

Häftad • 2017-08-08

Läraryrkets etik och värdepedagogiska praktik

 • ISBN: 9789147122462
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2017-08-08
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 200
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

409 kr

Ej tillgänglig

379 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -18% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Nicole B
  309 kr

  Bra skick

Om Läraryrkets etik och värdepedagogiska praktik

Boken Läraryrkets etik och värdepedagogiska praktik släpptes år 2017.

Den består av 200 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Läraryrkets etik och värdepedagogiska praktik begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 70 kr (18%) mot att köpa den ny hos Akademibokhandeln.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den här boken handlar om de etiska och moraliska frågor som ständigt är närvarande i skolans vardag. Bokens två delar behandlar dels den etik som styr lärares professionella handlande, dels de moraliska värden och normer som lärare förmedlar till eleverna.Läs merBoken bygger på lärares och elevers berättelser och erfarenheter och ett antal exempel och fallbeskrivningar illustrerar de teoretiska resonemangen.Några av de frågeställningar som behandlas:- Vad är yrkesetik och varför behövs den?- Ledarskap och yrkesetik i klassrummet.- Moralisk stress i lärares arbete.- Rättviseproblem vid betygsättning.- Lärares värdepedagogiska praktik.”Om läsaren har flera frågor än svar efter att ha läst till bokens slut, då är allt i sin ordning. Många frågor betyder ett utvecklat språk och att man har upptäckt nya aspekter inom skolans moraliska dimensioner.” Så skriver författaren, Gunnel Colnerud, i slutordet.Läraryrkets etik och värdepedagogiska praktik är skriven för lärare, lärarstudenter och lärarutbildare.Om författarnaGunnel Colnerud är legitimerad psykolog, skolpsykolog samt professor emerita i pedagogik vid Linköpings universitet. Hennes forskning är inriktad på läraryrket, främst dess etiska och moraliska dimensioner.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 309 kr   Spara 18% mot nypris
 Letar efter nypriser..