Lärarkompetens
ISBN9789144486918
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareArne Maltén
Publiceringsår1995-01-01
FörlagStudentlitteratur AB
Antal sidor286
SpråkSvenska

Häftad • 1995-01-01

Lärarkompetens

av Arne Maltén

 • ISBN: 9789144486918
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1995-01-01
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Antal sidor: 286
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anders M
  134 kr

  Ny

 • Cecilia C
  149 kr

  Bra skick

Om Lärarkompetens

Boken Lärarkompetens släpptes år 1995 och är skriven av Arne Maltén.

Den består av 286 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur AB.

Köp Lärarkompetens begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 75 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Det talas allt oftare om behovet av ökad professionalisering av läraryrket. Men vad är egentligen lärarkompetens och vad, utöver gedigna ämneskunskaper, utmärker en professionell lärare? Författaren analyserar i denna bok vad forskare, lärare, elever och arbetsgivare lägger in i begreppet lärarkompetens. Han ringar in begreppet genom att i tur och ordning anlägga ett organisatoriskt, ideologiskt, vetenskapligt, pedagogiskt, inlärningsteoretiskt, didaktiskt, kommunikativt, vardagligt och slutligen framtidsinriktat perspektiv på lärares kompetens. Författaren menar att lärarkompetens är något som uppstår i samspelet mellan teori och praktik och som sedan aktivt måste vidmakthållas och vidareutvecklas. Läs mer om boken på studentlitteratur.se

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 75 kr