Lärarens Värld : Introduktion Till Allmän Didaktik
ISBN9789144005881
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareGunn Imsen
Publiceringsår1999-03-26
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor469
SpråkSvenska

Häftad • 1999-03-26

Lärarens Värld : Introduktion Till Allmän Didaktik

av Gunn Imsen

 • ISBN: 9789144005881
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1999-03-26
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 469
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Malin G
  159 kr

  Bra skick

 • Anki A
  159 kr

  Bra skick

 • Mikael N
  259 kr

  Ny

Om Lärarens Värld : Introduktion Till Allmän Didaktik

Boken Lärarens Värld : Introduktion Till Allmän Didaktik släpptes år 1999 och är skriven av Gunn Imsen.

Den består av 469 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Lärarens Värld : Introduktion Till Allmän Didaktik begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Varför blir livet i klassrummet som det blir? Det är den centrala frågan i den här boken. Vem bestämmer över undervisningen? Är det läraren eller myndigheterna som har utformat läroplanen, är det föräldrarna eller den enskilda skolan? Boken ger inget entydigt svar på dessa frågor utan försöker få oss att förstå vilka olika faktorer det är som påverkar verksamheten i klassrummet. Didaktik är läran om undervisning. Ämnet är gammalt, men har sedan 1970-talet genomgått stora förändringar. I boken sammanfattas den senaste utvecklingen i internationell och skandinavisk didaktik. Författaren definierar didaktiken som en samhällsvetenskaplig disciplin där det gäller att analysera och förstå verksamheten i klassrummet. Vidare behandlar boken den svåra frågan om vad en god undervisning egentligen bör innefatta. Boken är en introduktion inom det didaktiska området och ger en systematisk genomgång av grundläggande begrepp och perspektiv kopplade till undervisning och lärande i skolan. Lärarens värld är lämplig som kurslitteratur inom lärarutbildningar och pedagogik. Även erfarna lärare och skolledare kan ha utbyte av boken vilket gör den lämplig som litteratur vid fortbildning av skolans personal.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 159 kr
 Letar efter nypriser..