Läraren i kunskapssamhället : i osäkerhetens tidevarv
ISBN9789144028972
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAndy Hargreaves
Publiceringsår2004-09-29
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor257
SpråkSvenska

Häftad • 2004-09-29

Läraren i kunskapssamhället : i osäkerhetens tidevarv

av Andy Hargreaves

 • ISBN: 9789144028972
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2004-09-29
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 257
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Karolina B
  139 kr

  Bra skick

 • Fredrik B
  209 kr

  Bra skick

 • Viktor J
  209 kr

  Bra skick

Om Läraren i kunskapssamhället : i osäkerhetens tidevarv

Boken Läraren i kunskapssamhället : i osäkerhetens tidevarv släpptes år 2004 och är skriven av Andy Hargreaves.

Den består av 257 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Läraren i kunskapssamhället : i osäkerhetens tidevarv begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 139 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Hur lär vi unga människor att arbeta i och dra fördel av det kreativa och dynamiska kunskapssamhälle vi lever i? Hur skyddar vi dem mot det hektiska tempot och den skenande utvecklingen? I denna bok undersöker Andy Hargreaves vad som avses med kunskapssamhället, varför det är viktigt och vad det innebär för dagens lärare. En grundtanke är att det behövs skolor som gör kunskapssamhället till kreativa, omtänksamma, lärande gemenskaper. Denna bok visar inspirerande exempel på just sådana skolor. Det är oftast lärare i välbeställda områden som erbjuds fördelarna med kreativa, lärande gemenskaper. Övriga får finna sig i färdiggjorda program för undervisning och inlärning. Den här boken visar hur vi kan bryta dödläget och skapa kunskapssamhällets skolor för alla. Hargreaves viktiga kommentar till tillståndet i dagens undervisning är teoretiskt originell och strategiskt övertygande. Röster från lärare och grundlig forskning får stort utrymme i denna bok, som är ofrånkomlig läsning för lärare och lärarutbildare, beslutsfattare, ledare och forskare. Översättning: Patricia Wadensjö

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 139 kr