Läraren i det postmoderna samhället
ISBN9789144002897
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAndy Hargreaves, Mikael Andersson
Publiceringsår1998
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor305
SpråkSvenska

Häftad • 1998

Läraren i det postmoderna samhället

av Andy Hargreaves och Mikael Andersson

 • ISBN: 9789144002897
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1998
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 305
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sandra H
  299 kr

  Bra skick

Om Läraren i det postmoderna samhället

Boken Läraren i det postmoderna samhället släpptes år 1998 och är skriven av Andy Hargreaves och Mikael Andersson.

Den består av 305 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Läraren i det postmoderna samhället begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 299 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den här boken handlar om lärarrollen i en postmodern tid. Den beskriver hur läraryrket förändrats under de senaste åren och vilka utmaningar som lärarna kommer att ställas inför i framtiden. Författaren redogör för hur politiker och skolmyndigheter vill att den nya lärarrollen ska se ut och vilka åtgärder de vidtar för att få igenom sina reformförslag. En viktig fråga i boken är också hur och varför lärare faktiskt förändras, vad det är som i grunden inspirerar dem till eller hindrar dem från att utvecklas. Författaren ger en inblick i aktuell forskning och låter lärare på alla stadier med egna ord berätta om hur lärarrollen håller på att omformas och vilka orsakerna är. Han argumenterar för att lärarnas situation måste förändras radikalt om de inte ska duka under på grund av skuldkänslor, tidspress och nya uppgifter som åläggs dem. Boken är kritisk, ibland till och med provocerande, men visar samtidigt stor respekt för lärarna och läraryrket. Boken är skriven för lärare och blivande lärare samt för andra som vill fördjupa sin förståelse av lärande och undervisning.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 299 kr