Lärande, skola, bildning : grundbok för lärare
ISBN9789127136021
Upplaga3
FormatHäftad
Publiceringsår2014-08-18
FörlagNatur & Kultur Akademisk
Antal sidor769
SpråkSvenska

Häftad • 2014-08-18

Lärande, skola, bildning : grundbok för lärare

 • ISBN: 9789127136021
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2014-08-18
 • Förlag: Natur & Kultur Akademisk
 • Antal sidor: 769
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 7 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sara K
  289 kr

  Bra skick

 • Mirjam B
  289 kr

  Bra skick

 • Katarina O
  289 kr

  Bra skick

 • Emilia F
  289 kr

  Ny

 • Maria K
  309 kr

  Ny

 • Kristoffer K
  309 kr

  Bra skick

 • Christopher P
  459 kr

  Ny

Om Lärande, skola, bildning : grundbok för lärare

Boken Lärande, skola, bildning : grundbok för lärare släpptes år 2014.

Den består av 769 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur Akademisk.

Köp Lärande, skola, bildning : grundbok för lärare begagnad från en av 7 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 289 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Detta är den tredje och omarbetade utgåvan av grundboken Lärande, skola, bildning. Boken belyser skolans historia och framväxt och ger en fördjupad blick i det som idag utgör vårt svenska skolsystem. Tillsammans med en rad namnkunniga forskare och författare från flera universitet har redaktörerna för boken, Caroline Liberg, Ulf P. Lundgren och Roger Säljö, skapat ett gediget grundverk för studerande på lärarutbildningen och alla yrkesverksamma lärare. Från förskolan, via grundskolan och gymnasiet, till olika former av vuxenutbildning deltar människan i pedagogiska verksamheter. I alla dessa sammanhang verkar läraren med kunskaper, engage-mang, kreativitet och en genomtänkt syn på lärande. Lärande, skola, bildning belyser skolans histo-ria och framväxt, och ger en fördjupad inblick i det som idag utgör vårt svenska skolsystem. Boken innehåller bland annat kapitel om den lärande människan, didaktik, kunskapsbedömning ur både svenskt och internationellt perspektiv, de ekonomiska vill-koren och skolledningen, samt genus, mångkulturalitet och social segregation. Lärande, skola, bildning är indelad i fem sektioner: Skolan blir till och formas Lärande och elevers utbildning Utbildning och den kulturella reproduktionen Utvärdering, bedömning och resultat Politisk styrning och skolans förändring. I Lärande, skola, bildning medverkar nitton författare från flera universitet. Den är i första hand avsedd för studerande på lärarutbildningen och för alla yrkesverksamma lärare, men vänder sig till alla som vill veta mer om vår svenska skola.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 289 kr
 Letar efter nypriser..