Lärande och kulturella redskap : om lärprocesser och det kollektiva minnet
ISBN9789144095806
Upplaga3
FormatHäftad
Publiceringsår2013-09-12
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor272
SpråkSvenska

Häftad • 2013-09-12

Lärande och kulturella redskap : om lärprocesser och det kollektiva minnet

 • ISBN: 9789144095806
 • Upplaga: 3
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2013-09-12
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 272
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

337 kr

Ej tillgänglig

379 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -53% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Christoffer E
  159 kr

  Bra skick

Om Lärande och kulturella redskap : om lärprocesser och det kollektiva minnet

Boken Lärande och kulturella redskap : om lärprocesser och det kollektiva minnet släpptes år 2013.

Den består av 272 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Lärande och kulturella redskap : om lärprocesser och det kollektiva minnet begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 178 kr (53%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Lärande och kulturella redskap ges numera ut av Studentlitteratur AB. Denna andra upplaga innehåller dock inga förändringar av innehållet jämfört med den första upplagan. Människan är en nyfiken och läraktig varelse. Hela den samhällsförändring vi ser bygger på vår förmåga att utveckla och använda kunskaper, färdigheter och olika slags teknologier. Men denna talang för att lära skulle inte vara mycket värd om den inte också kopplades till en förmåga att på olika sätt bevara kunskaper så att de finns tillängliga för nya generationer. Vi måste ha ett fungerande kollektivt minne, så att nya generationer slipper börja om från början. Hur löser man detta problem i ett samhälle som utmärks av informationsexplosion och en dramatisk kunskapsutveckling?En viktig anledning till vår förmåga att bygga upp kunskaper är att vi kan förlägga mycket av det vi lärt i kulturella redskap. Genom kulturella redskap som texter, databaser, papper och penna, mätinstrument, miniräknare och olika arbetsredskap kan människor bygga upp och bevara gemensamma erfarenheter och insikter utanför den egna kroppen och hjärnan. Men alla dessa redskap medför att våra sätt att lära förändras. Den som lever i en värld av informationsöverflöd måste lära sig att värdera och sortera, och den som växer upp med den digitala tekniken läser, skriver, räknar och tar del av världen på andra sätt än vad människor gjorde för femtio år sedan. Bokens tema rör hur utvecklingen av kulturella redskap förändrar våra sätt att lära och göra erfarenheter. Denna titel har tidigare givits ut av Norstedts men ingår numera i Studentlitteraturs sortiment.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr   Spara 53% mot nypris
 Letar efter nypriser..