Lärande i mötet mellan Piaget, Freud och Marx
ISBN9789144013275
Upplaga1
FormatHäftad
Publiceringsår2001-02-05
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor259
SpråkSvenska

Häftad • 2001-02-05

Lärande i mötet mellan Piaget, Freud och Marx

 • ISBN: 9789144013275
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2001-02-05
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 259
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Martina M
  100 kr

  Väl använd

Om Lärande i mötet mellan Piaget, Freud och Marx

Boken Lärande i mötet mellan Piaget, Freud och Marx släpptes år 2001.

Den består av 259 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Lärande i mötet mellan Piaget, Freud och Marx begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 100 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Grundtanken i denna bok är att allt lärande omfattar tre dimensioner som är integrerade med varandra: en kognitiv process, en psykodynamisk process och en social eller samhällelig process. De här tre lärodimensionerna representeras i sin klassiska form av Piaget, Freud och Marx. Utifrån ett brett historiskt perspektiv som omfattar en rad teoretiska skolbildningar – som Frankfurterskolan, postmodernismen och namn som Vygotskij, Kolb, Bateson och Dewey – utvecklar författaren en spännande och integrerad syn på vad lärande innebär i dagens utbildningssystem och samhälle. Författaren förenar i boken de klassiska teorierna om modern utbildningsteori till en helhetssyn på lärande samt visar hur detta läroperspektiv kan omsättas i praktiken. Boken är lämplig som kurslitteratur vid lärarutbildningarna samt inom pedagogik och samhälls- och beteendevetenskap. Den kan också fungera som fortbildningslitteratur för verksamma lärare. ”Jag har utifrån mina många år som forskare på området försökt skapa en så sammanhängande och heltäckande framställning som möjligt, och min förhoppning är att boken ska ge en fördjupad förståelse av vad lärande är – och samtidigt kunna vara ett praktiskt redskap vid planering och genomförande av olika former av undervisning och utbildning”, så beskriver Knud Illeris sin bok.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 100 kr
 Letar efter nypriser..