Lärande - en introduktion till perspektiv och metaforer
ISBN9789140688262
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareRoger Säljö
Publiceringsår2015-01-05
FörlagGleerups Utbildning
SpråkSvenska

Häftad • 2015-01-05

Lärande - en introduktion till perspektiv och metaforer

av Roger Säljö

 • ISBN: 9789140688262
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2015-01-05
 • Förlag: Gleerups Utbildning
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 7 säljare -39% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Melinda R
  209 kr

  Ny

 • Ngan N
  239 kr

  Bra skick

 • Jennifer U
  259 kr

  Bra skick

 • Matilda S
  200 kr

  Bra skick

 • Adela B
  200 kr

  Bra skick

 • Josefin J
  289 kr

  Ny

 • Izabella F
  309 kr

  Bra skick

Om Lärande - en introduktion till perspektiv och metaforer

Boken Lärande - en introduktion till perspektiv och metaforer släpptes år 2015 och är skriven av Roger Säljö.

Den är skriven på svenska Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Köp Lärande - en introduktion till perspektiv och metaforer begagnad från en av 7 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 134 kr (39%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Människan är en flexibel varelse och hon kan lära sig en mängd fysiska och intellektuella färdigheter. En del av det vi kan, snappar vi upp i vardagen i familjen, i kamratkretsen och genom olika fritidsaktiviteter, annat tar vi till oss genom undervisning och systematiskt organiserad utbildning. Ju mer komplext samhället blir, desto längre tid ägnar vi åt utbildning och lärande. Trots lärandets stora betydelse för individ och samhälle, är det svårt att hitta en entydig definition av vad lärande är.Den här boken introducerar olika perspektiv på lärande som är och har varit framträdande i forskning och diskussion om skola och utbildning under de senaste hundra åren. Hur vi uppfattar lärande spelar en avgörande roll för hur undervisning planeras, genomförs och utvärderas. De föreställningar om – eller metaforer för – lärande som vi lever med, blir utgångspunkter för hur läroplaner formuleras, hur nationella prov organiseras, vad vi ser som god pedagogik i klassrum och andra lärmiljöer och vilka förväntningar vi har på barn, unga och numera också vuxna. De perspektiv som presenteras i boken sträcker sig från behaviorism och neurovetenskap till situerade och sociokulturella traditioner.Roger Säljö är professor i pedagogisk psykologi vid Göteborgs universitet och föreståndare för det av Vetenskapsrådet finansierade Linnécentret om lärande och medier vid Göteborgs universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr   Spara 39% mot nypris
Ny 343 kr