Lärande bedömning
ISBN9789140666888
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareAnders Jönsson
Publiceringsår2009-12-21
FörlagGleerups Utbildning
SpråkSvenska

Häftad • 2009-12-21

Lärande bedömning

av Anders Jönsson

 • ISBN: 9789140666888
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2009-12-21
 • Förlag: Gleerups Utbildning
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Sahar J
  209 kr

  Bra skick

Om Lärande bedömning

Boken Lärande bedömning släpptes år 2009 och är skriven av Anders Jönsson.

Den är skriven på svenska Boken är utgiven av förlaget Gleerups Utbildning.

Köp Lärande bedömning begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I den här boken ges ett särskilt perspektiv på bedömning. Det visar hur bedömning kan användas i lärandets tjänst, så att eleverna i skolan ges möjlighet att lära sig så mycket och så bra som möjligt. Med hjälp av aktuell forskning visas hur bedömningen kan användas som ett redskap för en allsidig kunskapsutveckling och för att stödja elevernas ansvar för det egna lärandet. Boken försöker bland annat svara på följande frågor: * Hur kommunicerar man mål och kriterier till eleverna? * Hur tar man reda på vad eleverna kan i förhållande till mål och kriterier? * Hur hjälper man eleverna att utvecklas mot målen? * Hur minskar man negativ påverkan från summativa bedömningar, som betyg och nationella prov? I den femte upplagan av "Lärande bedömning" har flera kapitel skrivits om och kompletterats med den senaste forskningen inom bedömning, vilket gör denna upplaga ännu tydligare och mer fokuserad än tidigare upplagor. Anders Jönsson är professor i didaktik vid Högskolan Kristianstad.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 209 kr