Lära till lärare: Att utveckla läraryrket, vetenskapligt förhållningssätt och vetenskaplig metodik
ISBN9789147084210
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareJörgen Dimenäs
Publiceringsår2007-03-09
FörlagLiber AB
Antal sidor264
SpråkSvenska

Häftad • 2007-03-09

Lära till lärare: Att utveckla läraryrket, vetenskapligt förhållningssätt och vetenskaplig metodik

av Jörgen Dimenäs

 • ISBN: 9789147084210
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2007-03-09
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 264
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 4 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Linda K
  209 kr

  Bra skick

 • Evelina A
  214 kr

  Bra skick

 • Viktor J
  259 kr

  Ny

 • Henrik O
  259 kr

  Bra skick

Om Lära till lärare: Att utveckla läraryrket, vetenskapligt förhållningssätt och vetenskaplig metodik

Boken Lära till lärare: Att utveckla läraryrket, vetenskapligt förhållningssätt och vetenskaplig metodik släpptes år 2007 och är skriven av Jörgen Dimenäs.

Den består av 264 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Lära till lärare: Att utveckla läraryrket, vetenskapligt förhållningssätt och vetenskaplig metodik begagnad från en av 4 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Lärarutbildningen skall genomsyras av ett vetenskapligt förhållningssätt, som också skall knytas till lärares dagliga arbete. Det vetenskapliga förhållningssättet ska löpa som en röd tråd genom lärarutbildningarnas samtliga delar och uppmuntra till kritisk analys. Detta är en bok som studenten ska ha med sig under utbildningens alla terminer.Läs merLära till lärare syftar till att beskriva och fördjupa problematiken kring hur en lärarstudent kan utvecklas till lärare och hur man som färdig lärare kan vidareutveckla sin professionella lärarroll. I del 1 diskuteras motiven för att läraryrket skall vila på en vetenskaplig grund. Del 2 ger en översikt av olika tillvägagångssätt för att genomföra undersökningar såsom intervju, observation, enkäter m.m. I del 3 görs en översikt av några olika forskningsansatser och del 4 behandlar erfarenheter kring studenters examensarbeten.Om författarnaJörgen Dimenäs och Birgitta Davidsson är huvudredaktörer. Samtliga författare forskar och undervisar vid Högskolan i Borås och Högskolan i Jönköping.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr
 Letar efter nypriser..