Lär för din framtid
ISBN9789144066523
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareStaffan Andersson, Jannika Andersson Chronholm
Publiceringsår2011-08-24
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor202
SpråkSvenska

Häftad • 2011-08-24

Lär för din framtid

av Staffan Andersson och Jannika Andersson Chronholm

 • ISBN: 9789144066523
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-08-24
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 202
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Izabella M
  134 kr

  Ny

 • Anna N
  134 kr

  Ny

Om Lär för din framtid

Boken Lär för din framtid släpptes år 2011 och är skriven av Staffan Andersson och Jannika Andersson Chronholm.

Den består av 202 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Lär för din framtid begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 134 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Att börja studera vid högskola eller universitet i Sverige innebär att du möter en ny miljö, nya människor och helt nya krav på prestationer. Du är inte ensam om att känna dig förväntansfull och osäker på samma gång. Här är boken för dig som vill att dina studier ska bli framgångsrika. Du får:fakta om högskolestudier och vad som är viktigt när du väljerveta hur undervisning och examinationer går till – och hur du klarar demsteg ett i studieteknik och hur du planerar dina studiergrunderna i hur du får vardag och studier att fungera ihoptips på hur du kan få bukt med och övervinna din osäkerhet.Lär för din framtid kan du läsa på en eftermiddag men för att den ska bli riktigt bra bör du arbeta med den mycket mer än så. Den ger dig praktiska uppgifter och övningar som leder dig fram till vad du egentligen vill och kan uppnå. Lär för din framtid är en bok för dig som vill studera eller precis har börjat studera och hjälper dig att nå det liv efter studierna som du drömmer om.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 134 kr