Länkar i lärandets kedja
ISBN9789147093205
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareUlla Karlsson, Lars-Erik Bjessmo
Publiceringsår2008-06-27
FörlagLiber AB
Antal sidor224
SpråkSvenska

Häftad • 2008-06-27

Länkar i lärandets kedja

av Ulla Karlsson och Lars-Erik Bjessmo

 • ISBN: 9789147093205
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-06-27
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 224
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Linda K
  229 kr

  Ny

Om Länkar i lärandets kedja

Boken Länkar i lärandets kedja släpptes år 2008 och är skriven av Ulla Karlsson och Lars-Erik Bjessmo.

Den består av 224 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Länkar i lärandets kedja begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 229 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

För 12 år sedan fick de i uppdrag av regeringen att utbilda lärare i hur man kan använda IT i skolan. Sedan dess har Ulla Karlsson och Lars-Erik Bjessmo tillsammans ansvarat för en rad utbildningar om IKT (Informations och kommunikationsteknik) - nu har de skrivit en bok om sina erfarenheter av digitalt lärande. Boken behandlar hur lärande kan bedrivas med stöd av IKT och nätbaserade studiegrupper. Läs mer Författarna beskriver och analyserar de lärresurser och metoder som de använt för att belysa former för digitalt lärande, i första hand hur man kan organisera för kollektivt lärande. De presenterar de metoder för lärande som de tillämpat för att upprätthålla studieintresset, metoder som stöder ett interaktivt lärande. Genom att författarna delar med sig av sina erfarenheter får läsaren insyn i digitala lärmiljöer och det kunskapsbyggande som äger rum där. Boken vänder sig till studerande på lärarutbildningen men är även intressant för högskolelärare som arbetar med distansutbildning. Om författarna Lars-Erik Bjessmo är fil.dr i ekonomisk historia och f.d. universitetslektor i ämnesdidaktik vid Lärarhögskolan (nuvarande Stockholms universitet). Ulla Karlsson är universitetsadjunkt i didaktik vid Stockholms universitet

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 229 kr
 Letar efter nypriser..