Lag om arbetslöshetsförsäkring m.m. : en introduktion för professionsutbildningar
ISBN9789147097418
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareThomas Johnsson
Publiceringsår2012-02-21
FörlagLiber AB
Antal sidor130
SpråkSvenska

Häftad • 2012-02-21

Lag om arbetslöshetsförsäkring m.m. : en introduktion för professionsutbildningar

av Thomas Johnsson

 • ISBN: 9789147097418
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2012-02-21
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 130
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Nasim B
  89 kr

  Bra skick

Om Lag om arbetslöshetsförsäkring m.m. : en introduktion för professionsutbildningar

Boken Lag om arbetslöshetsförsäkring m.m. : en introduktion för professionsutbildningar släpptes år 2012 och är skriven av Thomas Johnsson.

Den består av 130 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Lag om arbetslöshetsförsäkring m.m. : en introduktion för professionsutbildningar begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 89 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den här boken introducerar ett område - arbetslöshet - som kan betraktas ur många synvinklar. Här ligger fokus på de olika regelsystem som är styrande för arbetslöshetspolitiken. Läs mer Lagarna om arbetslöshetsförsäkring och arbetslöshetskassornas verksamhet behandlas samt Inspektionen för arbetslöshetsförsäkringen. Författarna tar även upp Arbetslöshetskassornas samorganisation och ger exempel på olika arbetslöshetskassor. Avslutningsvis presenteras de statliga arbetsmarknadspolitiska åtgärderna samt kommunernas möjligheter till åtgärder för arbetslösa kommunmedborgare. Lagtexterna förklaras med konkreta exempel och varje kapitel avslutas med sammanfattande instuderingsfrågor. Om författarna Lars Zanderin är fil. lic. i statsvetenskap, fil. dr i rättssociologi samt universitetslektor (em.) i politologi vid Linnéuniversitetet. Han är knuten till Enheten för rättssociologi vid Lunds universitet. Zanderin medverkar i flera böcker i Libers utgivning, bl.a. Arbetsrätt och Arbetsmiljörätt och rehabilitering, samt i övriga titlar i serien "En introduktion för professionsutbildningar": • Förvaltningsrätt • Kommunalrätt • Rätt och rättssystem • Lag om valfrihetssystem Thomas Johnsson är doktorand i företagsekonomi, verksam vid TRR Trygghetsrådets utvecklingsavdelning. Han har publicerat skrifter och artiklar om nätverksutnyttjande, entreprenörskap och avknoppning samt medverkat i SOU 2002:59 om omställningsavtal. Han föreläser om övertalighetshantering vid PA- och managementutbildningar vid ett tiotal universitet och högskolor i landet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 89 kr
 Letar efter nypriser..