Kyrka i Sverige: Introduktion till svensk kyrkohistoria
ISBN9789175805740
Upplaga1
FormatInbunden
FörfattareBertil Nilsson, Martin Berntson, Cecilia Wejryd
Publiceringsår2012-01-25
FörlagArtos & Norma Bokförlag
Antal sidor410
SpråkSvenska

Inbunden • 2012-01-25

Kyrka i Sverige: Introduktion till svensk kyrkohistoria

av Bertil Nilsson, Martin Berntson och Cecilia Wejryd

 • ISBN: 9789175805740
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2012-01-25
 • Förlag: Artos & Norma Bokförlag
 • Antal sidor: 410
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -44% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ann S
  189 kr

  Ny

Om Kyrka i Sverige: Introduktion till svensk kyrkohistoria

Boken Kyrka i Sverige: Introduktion till svensk kyrkohistoria släpptes år 2012 och är skriven av Bertil Nilsson, Martin Berntson och Cecilia Wejryd.

Den består av 410 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Artos & Norma Bokförlag.

Köp Kyrka i Sverige: Introduktion till svensk kyrkohistoria begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 149 kr (44%) mot att köpa den ny hos Ordochbok.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

I denna bok ges en introduktion till denkristna kyrkans tusenåriga historia i Sverige.På ett grundläggande sätt beskrivs kyrkanssamspel med kulturliv, riksstyre och allmänidéutveckling samt hur hon har påverkatmänniskors handlingssätt och trosliv.Boken är avsedd både som kurslitteraturför studerande vid landets högskolor ochuniversitet och för den intresserade allmänheten.Martin Berntson (f. 1972) är docent ireligionsvetenskap med inriktning motkristendomenshistoria och universitetslektorvid Högskolan för lärande och kommunikationi Jönköping.Bertil Nilsson (f. 1951) är professor ikristendomens historia vid Institutionen förlitteratur, idéhistoria och religion, Göteborgsuniversitet.Cecilia Wejryd (f. 1959) är docent ikyrkohistoriaoch universitetslektor i kyrkoochmissionsstudier med pastoralteologi vidTeologiska institutionen, Uppsala universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 189 kr   Spara 44% mot nypris
Ny 338 kr