Kvalitet och säkerhet inom omvårdnad : sex grundläggande kärnkompetenser
ISBN9789144090627
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareGwen Sherwood, Jane Barnsteiner
Publiceringsår2013-09-11
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor353
SpråkSvenska

Häftad • 2013-09-11

Kvalitet och säkerhet inom omvårdnad : sex grundläggande kärnkompetenser

av Gwen Sherwood och Jane Barnsteiner

  • ISBN: 9789144090627
  • Upplaga: 1
  • Format: Häftad
  • Publiceringsår: 2013-09-11
  • Förlag: Studentlitteratur
  • Antal sidor: 353
  • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Bevaka denna bok

Få ett meddelande när denna bok säljes begagnad igen.

Om Kvalitet och säkerhet inom omvårdnad : sex grundläggande kärnkompetenser

Boken Kvalitet och säkerhet inom omvårdnad : sex grundläggande kärnkompetenser släpptes år 2013 och är skriven av Gwen Sherwood och Jane Barnsteiner.

Den består av 353 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Kvalitet och säkerhet inom omvårdnad : sex grundläggande kärnkompetenser begagnad från en annan stundent hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 259 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

År 2005 startade initiativet Quality and Safety Education for Nurses (QSEN), se även www.qsen.org, med målsättningen att förbereda sjuksköterskor inför utmaningen att öka vårdens kvalitet och patienternas säkerhet. För att uppnå detta mål ligger sex kärnkompetenser till grund: personcentrerad vård, samverkan i team, evidensbaserad vård, förbättringskunskap och kvalitetsutveckling, säker vård samt informatik. I Sverige finns Svensk sjuksköterskeförening i framkant avseende att sprida kunskap om de sex kärnkompetenserna, som egentligen är gemensamma för all hälso- och sjukvårdsutbildning. Denna bok är den första som samlat beskriver kärnkompetenserna och den är redigerad av framstående medlemmar i styrgruppen för QSEN.Boken redogör för det amerikanska ursprungsprojektet och definierar var och en av de sex kärnkompetenserna. Läsaren ges instruktioner om hur de färdigheter som krävs för att uppnå var och en av kompetenserna kan förvärvas och implementeras. Avslutningen beskriver ytterligare strategier för implementering och övergången från studier till arbete och klinisk vardag. Målgruppen är i första hand studenter på grundläggande nivå, men Kvalitet och säkerhet inom omvårdnad är en tillgång för alla studenter, lärare och yrkesverksamma inom omvårdnad.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

 Letar efter nypriser..