Kvalitativa metoder : från vetenskapsteori till praktik
ISBN9789144075464
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareLise Justesen
Publiceringsår2011-12-23
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor137
SpråkSvenska

Häftad • 2011-12-23

Kvalitativa metoder : från vetenskapsteori till praktik

av Lise Justesen

 • ISBN: 9789144075464
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2011-12-23
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 137
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 2 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Michelle N
  158 kr

  Ny

 • Joakim J
  239 kr

  Bra skick

Om Kvalitativa metoder : från vetenskapsteori till praktik

Boken Kvalitativa metoder : från vetenskapsteori till praktik släpptes år 2011 och är skriven av Lise Justesen.

Den består av 137 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Kvalitativa metoder : från vetenskapsteori till praktik begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 158 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Detta är en kort, konkret och teoretiskt ambitiös metodbok för studenter. Boken presenterar fyra vanligt förekommande kvalitativa metoder: intervjuerfokusgrupperdeltagande observationdokumentstudier. I Kvalitativa metoder kompletterar flera pedagogiska infallsvinklar varandra. Metoderna illustreras med fallstudier utförda i olika organisationer med fokus på personalutveckling, marknadsföring, företags sociala ansvar (CSR) och revisionsberättelser. Dessutom presenteras metoderna i förhållande till tre vetenskapsteoretiska perspektiv: realism, fenomenologi och konstruktivism. Vilka konsekvenser får det för undersökningen om man byter vetenskapsteoretiskt perspektiv? Varje kapitel avslutas med en rad kommenterade litteraturtips samt instuderingsfrågor. Allt detta skapar sammantaget en mer ingående förståelse av hur man arbetar med kvalitativa undersökningar. Boken är lämplig för studenter inom samhällsvetenskaper, i synnerhet inom företagsekonomi och på personalvetarprogram.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 158 kr
 Letar efter nypriser..