Kvalitativ forskningsmetod i psykologi - att låta en värld öppna sig
ISBN9789147093342
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattarePia Langemar
Publiceringsår2008-08-28
FörlagLiber AB
Antal sidor216
SpråkSvenska

Häftad • 2008-08-28

Kvalitativ forskningsmetod i psykologi - att låta en värld öppna sig

av Pia Langemar

 • ISBN: 9789147093342
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2008-08-28
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 216
 • Språk: Svenska

Eller begagnad från 2 säljare -52% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Renato A
  259 kr

  Ny

 • Erica E
  259 kr

  Ny

Om Kvalitativ forskningsmetod i psykologi - att låta en värld öppna sig

Boken Kvalitativ forskningsmetod i psykologi - att låta en värld öppna sig släpptes år 2008 och är skriven av Pia Langemar.

Den består av 216 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Kvalitativ forskningsmetod i psykologi - att låta en värld öppna sig begagnad från en av 2 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 220 kr (52%) mot att köpa den ny hos Bookoutlet.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Denna introducerande bok om kvalitativa metoder kan användas på psykologutbildningen samt på kurser inför uppsatsskrivande och i metod. Boken går igenom de olika delarna av forskningsprocessen, från ämnesval, urval och datainsamling till analys och rapportskrivning. Det specifikt kvalitativa i forskningen lyfts fram och sätts i relation till det kvantitativa arbetssättet.Läs merI bokens avslutande del presenteras olika kvalitativa inriktningar av forskning och deras vetenskapsteoretiska förankring. Till varje kapitel hör övningsuppgifter där läsaren kan reflektera över olika aspekter av kvalitativ metod.Om författarnaPia Langemar är adjunkt vid psykologiska institutionen, Stockholms universitet och doktorerar på kvalitativ metod som hon också undervisar i.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 200 kr   Spara 52% mot nypris
Ny från 420 kr