Kunskapande i dans : om estetiskt lärande och kommunikation
ISBN9789147111589
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareBritt-Marie Styrke
Publiceringsår2015-06-17
FörlagLiber AB
Antal sidor192224
SpråkSvenska

Häftad • 2015-06-17

Kunskapande i dans : om estetiskt lärande och kommunikation

av Britt-Marie Styrke

 • ISBN: 9789147111589
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2015-06-17
 • Förlag: Liber AB
 • Antal sidor: 192224
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare -24% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Nicole B
  309 kr

  Bra skick

Om Kunskapande i dans : om estetiskt lärande och kommunikation

Boken Kunskapande i dans : om estetiskt lärande och kommunikation släpptes år 2015 och är skriven av Britt-Marie Styrke.

Den består av 192224 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Liber AB.

Köp Kunskapande i dans : om estetiskt lärande och kommunikation begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 98 kr (24%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Hur kan kunskapande i dans beskrivas och förstås? På vilka olika sätt förmedlas och kommuniceras dans? När äger lärprocesser rum? Det finns många frågor att ställa om vad lärande i dans kan vara. Antologin syftar till att belysa dans i olika lärandesammanhang och ur skilda perspektiv.Läs merDen fyller ett behov av kurslitteratur passande för dans och rörelsemoment framskrivna i de nya läroplanerna 2011. Olika perspektiv syftar till att ge en lättillgänglig och samtidigt mångfacetterad bild av vad estetiskt såväl som kroppsligt lärande med särskilt fokus på dans kan innebära. Här behandlas lärprocesser i, om, med och genom dans med blicken riktad mot lärande i relation till skola och utbildning. Frågor tas upp som kan inordnas under begreppen kunskapande, estetisk kommunikation, didaktik, lärande, genus och kropp. De historiska utblickarna är avsedda att visa på en både komplex och flerdimensionell utveckling. Texterna knyter an till aktuell forskning som behandlar dans och lärande som idé och praktik.Boken är ett utmärkt läromedel, arbets- och diskussionsmaterial för lärare från förskola till gymnasium samt som kurslitteratur på lärarutbildningar generellt. Det handlar särskilt om kurser där kunskapande processer i dans och estetiskt lärande lyfts fram.Om författarnaI denna antologi medverkar författare som representerar områden där kunskapande processer undersöks, historiskt eller praktiknära. De är verksamma inom lärarutbildningar på en rad lärosäten: Göteborgs universitet, Malmö Högskola, Gymnastik- och idrottshögskolan, Dans- och Cirkushögskolan, Umeå universitet samt Luleå Tekniska universitet.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 309 kr   Spara 24% mot nypris
Ny från 407 kr