Kunskap i socialt arbete : Om villkor, processer och användning
ISBN9789127108004
Upplaga1
FormatInbunden
Publiceringsår2006-09-18
FörlagNatur & Kultur
Antal sidor289
SpråkSvenska

Inbunden • 2006-09-18

Kunskap i socialt arbete : Om villkor, processer och användning

 • ISBN: 9789127108004
 • Upplaga: 1
 • Format: Inbunden
 • Publiceringsår: 2006-09-18
 • Förlag: Natur & Kultur
 • Antal sidor: 289
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Ingela H
  209 kr

  Bra skick

 • Felicia A
  259 kr

  Bra skick

 • Sandra S
  339 kr

  Bra skick

Om Kunskap i socialt arbete : Om villkor, processer och användning

Boken Kunskap i socialt arbete : Om villkor, processer och användning släpptes år 2006.

Den består av 289 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Natur & Kultur.

Köp Kunskap i socialt arbete : Om villkor, processer och användning begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 209 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Under 2000-talet har det skett en markant förändring i synen på socialt arbete. Det är idag en självklarhet för socialarbetare att utgå från vetenskap och beprövad erfarenhet. Men vad är egentligen tillförlitlig och relevant kunskap inom detta fält och hur ska man förhålla sig till kunskapsbegreppet? I denna uppdaterade och omarbetade utgåva får läsaren reflektera över olika typer av kunskap: den akademiska, den som produceras i det direkta klientarbetet och den som skapas i forskningsmiljöer ute på verksamhetsfältet. Författarna diskuterar och analyserar kunskapsteorier och kunskapsbildning samt belyser frågan om hur man kan tillämpa kunskap i det dagliga arbetet. Sammantaget ger antologin perspektiv till debatten om evidens inom socialt arbete. Boken riktar sig främst till studerande vid socionomprogram, masterutbildningar och fristående kurser i socialt arbete, men även till yrkesverksamma inom socialtjänst, social omsorg och hälso- och sjukvård. Björn Blom, Stefan Morén och Lennart Nygren är professorer i socialt arbete vid institutionen för socialt arbete, Umeå universitet. Bokens kapitelförfattare är forskare, lärare och experter inom socialt arbete och angränsande ämnen.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 209 kr