Kunskap i det praktiska
ISBN9789144035147
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareBernt Gustavsson
Publiceringsår2004-11-30
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor223
SpråkSvenska

Häftad • 2004-11-30

Kunskap i det praktiska

av Bernt Gustavsson

 • ISBN: 9789144035147
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 2004-11-30
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 223
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

327 kr

Ej tillgänglig

349 kr

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 3 säljare -86% billigare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Hanna R
  104 kr

  Bra skick

 • Sahar J
  149 kr

  Ny

 • Kristina L
  159 kr

  Bra skick

Om Kunskap i det praktiska

Boken Kunskap i det praktiska släpptes år 2004 och är skriven av Bernt Gustavsson.

Den består av 223 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Kunskap i det praktiska begagnad från en av 3 studenter hos oss och spara pengar. Om du köper den begagnad sparar du 282 kr (86%) mot att köpa den ny hos Bokus.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Den här boken handlar om den kunskap som finns i olika praktiska verksamheter. Det kan röra sig om alltifrån att bygga båtar till att idka friluftsliv och spela musik. Inom dessa områden finns idag olika slags utbildningar i vilka man lär sig grunderna för verksamheten. Gemensamt för utbildningarna är att man ständigt diskuterar vilken typ av lärande som sker och vilka olika former av kunskap verksamheten bygger på. I vår tid förs en intensiv diskussion om olika slags kunskap. Det talas om vetenskaplig kunskap, praktisk kunskap och tyst kunskap. Vilka innebörder dessa olika former av kunskap har diskuteras i boken, likaså vilken förståelse av kunskap som finns i de praktiska verksamheter som presenteras. Grundtanken med boken är att ett demokratiskt kunskapssamhälle bygger på ömsesidig respekt för olika verksamheter och den kunskap dessa bygger på. Kunskap i det praktiska ger en värdefull orientering om den utveckling av kunskaper som sker i det vi kan kalla kunskapssamhället. Boken vänder sig därmed till alla som arbetar med utbildning av olika slag, i synnerhet sådan som har praktisk eller estetisk inriktning.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad från 45 kr   Spara 86% mot nypris
 Letar efter nypriser..