Kultursociologi i praktiken
ISBN9789144009353
Upplaga1
FormatHäftad
FörfattareMats Trondman
Publiceringsår1999-03-29
FörlagStudentlitteratur
Antal sidor471
SpråkSvenska

Häftad • 1999-03-29

Kultursociologi i praktiken

av Mats Trondman

 • ISBN: 9789144009353
 • Upplaga: 1
 • Format: Häftad
 • Publiceringsår: 1999-03-29
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Antal sidor: 471
 • Språk: Svenska

Köp denna bok ny

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Ej tillgänglig

Eller begagnad från 1 säljare

Denna bok finns att köpa begagnad av dessa säljare. Välj en eller flera för att skicka ett meddelande till dem om att du vill köpa boken. Priser alltid inkl. frakt.

 • Anna-Maria G
  159 kr

  Bra skick

Om Kultursociologi i praktiken

Boken Kultursociologi i praktiken släpptes år 1999 och är skriven av Mats Trondman.

Den består av 471 sidor och är skriven på svenska. Boken är utgiven av förlaget Studentlitteratur.

Köp Kultursociologi i praktiken begagnad från en av 1 studenter hos oss och spara pengar. Vi kunde inte hitta något pris på vad den kostar ny, men den kostar bara 159 kr begagnad.

Kurslitteratur som säljs på BegagnadKurslittretur.se är begagnad och därför kan vi inte garantera att eventuella digitala produkter eller inloggningar fortfarande är aktiva. När ni kontaktar en annonsör om att köpa en bok, fråga då om detta.

Syftet med denna bok är inte endast att introducera kultursociologi utan också att genom en rad konkreta studier visa vad samhällsvetenskapliga kulturanalyser kan användas till. Kultursociologi i praktiken riktar sig till alla som i mötet med sig själva – sin egen självförståelse och sina egna praktiker – vill skaffa sig redskap för att försöka förstå och diskutera vår tid, dess människor och dess levda vardagskulturer. Författaren inleder med att redogöra för sin version av kultursociologi, och använder därefter denna på en rad forskningsområden. I dessa studier möter läsaren en rad etablerade samhällsvetenskapliga teoretiker och kulturanalytiker vilka inte enbart skärskådas utan vars teorier och metoder även sätts i arbete. Målgruppen är den bredaste tänkbara; framför allt samhällsvetenskap men också humaniora. Av särskilt intresse är boken för alla de program inom högskola och universitet, liksom folkhögskolor, som utbildar professioner som i sitt dagliga arbete direkt eller indirekt kommer i kontakt med ungdomar.

Så här köper du böcker

1) Skicka köpesförslag

Nu när du vet att du vill köpa denna bok begagnad, och den finns tillgänglig så trycker du på den gröna knappen under annonserna för att komma i kontakt med säljarna.

2) Acceptera & betala

Säljaren skickar en köpesförfrågan till dig som du enkelt accepterar. Säljaren får din adress för att skicka boken och du får instruktioner om hur du ska Swisha.

3) Mottag boken & sälj vidare

När du är färdig med din kurs så är nästa rimliga steg att du säljer boken till nästa års kull.

Det är helt gratis att sälja en bok på BegagnadKurslitteratur.se!

Begagnad 159 kr